Office Christmas Party

Κάθε Δεκέμβριο οι σκέψεις των περισσοτέρων από εμάς περιλαμβάνουν αρκετά συχνά τις εορταστικές δραστηριότητες εν όψη Χριστουγέννων. Είναι πολύ λογικό να σκεφτόμαστε που θα βγούμε, που θα διασκεδάσουμε, με ποιους θα βρεθούμε, τι δώρα θα πάρουμε κλπ. Αυτό γιατί μας δίνεται η δυνατότητα ενός «mid-season» διαλείμματος από τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας και της ρουτίνας μας.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για μια τέτοια εορταστική περίσταση είναι τα Χριστουγεννιάτικα Party στο γραφείο, όπου μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τους συναδέλφους μας σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, να συζητήσουμε, να ακούσουμε μουσική και να διασκεδάσουμε. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 5 ιδέες για παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε με τους συναδέλφους στο γραφείο και να μας δώσουν την ευκαιρία να «σπάσουμε τον πάγο» και να έρθουμε πιο κοντά.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο γραφείο

Τα εταιρικά χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι καλύτερα όταν είναι διασκεδαστικά και χωρίς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αλλά για όσους από εσάς αρέσουν και τα δύο, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς! Χωριστείτε σε δύο ίσες ομάδες και δημιουργήστε μια γραμμή τερματισμού στο αντίθετο άκρο του δωματίου, βάζοντας λίγη ταινία στο πάτωμα. Δώστε στον πρώτο παίκτη κάθε ομάδας ένα κουτάλι, με ένα μικροαντικείμενο ισορροπημένο πάνω του.

Και οι δύο παίκτες πρέπει να τρέξουν στη γραμμή του τερματισμού και μετά να επιστρέψουν στην ομάδα τους, χωρίς να ρίξουν το αντικείμενο. Στη συνέχεια, το κουτάλι δίνεται στον συμπαίκτη τους, ο οποίος παίρνει τη σειρά του. Η πρώτη ομάδα που θα τερματίσει τον αγώνα – χωρίς να ρίξει το αντικείμενό της – κερδίζει.

Όποιος παίκτης ρίξει το αντικείμενο όπως τρέχει πρέπει να επιστρέψει στη γραμμή εκκίνησης και να ξεκινήσει ξανά. Για να το κάνετε πιο δύσκολο, μπορείτε να αντικαταστήσετε το αντικείμενο με κάτι άλλο, π.χ. μια μπάλα κόκκινο ζελέ ή ακόμα και ένα αυγό!!!

Πριν παίξετε, γράψτε μια λίστα με 10-15 τίτλους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών σε ένα φύλλο χαρτιού (το οποίο θα βλέπετε μόνο εσείς ως οικοδεσπότης του παιχνιδιού). Χωρίστε τους παίκτες σας σε ίσες ομάδες, δίνοντας στην καθεμία ένα μπλοκ ζωγραφικής και έναν μαρκαδόρο.

Οι πρώτοι παίκτες κάθε ομάδας έρχονται κοντά σας και τους εμφανίζεται ο ίδιος τίτλος των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Στη συνέχεια, οι παίκτες επιστρέφουν στην ομάδα τους και σχεδιάζουν το όνομα του τραγουδιού ως εικόνα για να μαντέψει η ομάδα τους. Δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν. Μόλις μαντέψουν σωστά, ο επόμενος παίκτης του έρχεται σε εσάς για τον επόμενο τίτλο τραγουδιού. Και ούτω καθεξής.

Η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει τη λίστα σας κερδίζει.

Βάλτε όλους να σταθούν στα πόδια τους σε έναν κύκλο ο ένας απέναντι από τον άλλο και ορίστε κάποιον να ξεκινήσει το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κάνουν μια απλή χορευτική κίνηση, όπως να κουνήσουν το δεξί τους χέρι στον αέρα ή να πηδήξουν επί τόπου μια φορά. Στη συνέχεια, το επόμενο άτομο στα αριστερά του αντιγράφει την κίνηση και προσθέτει κάτι δικό του. Στη συνέχεια, το άτομο στα αριστερά του αντιγράφει και προσθέτει το δικό του. Και ούτω καθεξής.

Βεβαιωθείτε ότι όλοι γνωρίζουν να διατηρήσουν τη χορευτική τους κίνηση όσο το δυνατόν πιο απλή, καθώς όλοι οι άλλοι θα χρειαστεί να την αντιγράψουν. Μόλις ολοκληρωθεί η κίνηση γύρω από τον κύκλο, όλοι πρέπει να χορέψουν ολόκληρο το χορό μαζί τουλάχιστον μία φορά, για να τελειώσει το παιχνίδι.

Αυτό είναι ίσως το πιο ακατάστατο από τα παιχνίδια χριστουγεννιάτικων πάρτι, οπότε προειδοποιήστε πρώτα όλους και μετά μοιράστε πετσέτες σε όποιον χρειάζεται.

Δώστε σε όλους ένα φουσκωτό μπαλόνι και έναν μαρκαδόρο και 2 λεπτά για να ζωγραφίσουν ένα πρόσωπο στο μπαλόνι τους. Στη συνέχεια, απλώστε αφρό ξυρίσματος στα μπαλόνια και δώστε τους πλαστικά μαχαίρια. Όλοι οι παίκτες πρέπει να προσπαθήσουν να ξυρίσουν το μπαλόνι τους χωρίς να το σκάσουν. Ο πρώτος που θα πετύχει κερδίζει.

Για να τα κάνετε επιπλέον Χριστουγεννιάτικο, μπορείτε να γεμίσετε το μπαλόνι με κομφετί ή γκλίτερ (ή σαντιγί, αν ξέρετε ότι οι συμπαίκτες σας θα ήταν δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι!).

Αυτό είναι ένα παιχνίδι μαντεψιάς, όπου ζευγάρια παικτών συνεργάζονται για να μαντέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ονόματα διασημοτήτων.

Πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι, γεμίστε ένα μεγάλο μπολ με διαφορετικά κομμάτια χαρτιού, το καθένα με το όνομα μιας διαφορετικής διασημότητας (προσπαθήστε 50-100 ονόματα). Χωριστείτε σε ζευγάρια, προτείνοντας το ένα μισό ως Ηθοποιό και το άλλο ως τον Διαγωνιζόμενο.

Το πρώτο ζευγάρι έχει 30 δευτερόλεπτα για να μαντέψει όσα περισσότερα ονόματα μπορεί. Ο ηθοποιός βγάζει ένα όνομα από το μπολ και δίνει στον σύντροφό του στοιχεία για το ποια είναι η διασημότητα, χωρίς να τους κατονομάσει. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, αλλάξτε ζεύγη. Το ζευγάρι με τις πιο σωστές μαντεψιές κερδίζει.

Πως σας φαίνονται;

Με μια καλή προετοιμασία μπορείτε να οργανώσετε όλα και να δημιουργήσετε ένα χαλαρό και εορταστικό κλίμα στο περιβάλλον εργασίας σας για το Χριστουγεννιάτικο Party στο γραφείο. Αν θέλετε να ζήσετε μια ακόμα πιο διασκεδαστική εμπειρία, μπορείτε να μας καλέσετε για να επενδύσουμε μουσικά το party σας με του εκπληκτικούς μας Djs και τον άριστο εξοπλισμό ήχου και φωτισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και κάνετε την κράτησή σας για ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Party από τη new djs’ team!

Μας χρειάζεστε ;

Στείλτε μας την άποψη σας ή ζητήστε την πρότασή μας. Για κάθε σας απορία είμαστε εδώ.

By | 2021-12-04T11:55:43+00:00 Δεκέμβριος 2nd, 2021|Εποχιακές εκδηλώσεις, Υπηρεσίες Dj|