Τιμές Dj Θεσσαλονίκη

5+1 tips για τις τιμές των Dj στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο), που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο.

dj θεσσαλονίκη τιμές thessaloniki prices new djs team

Είναι πολλές οι φορές που πάνω στην έρευνα αγοράς που κάνουμε για Dj στη Θεσσαλονίκη, όπως και για οποιαδήποτε υπηρεσία, καταλήγουμε στην πολύ σημαντική ερώτηση «πόσο κάνει;». Παρακάτω σας παρουσιάζουμε συνοπτικά 5 σημεία, στα οποία πρέπει να σταθείτε για να αξιολογήσετε καλύτερα τις απαντήσεις που λαμβάνετε.

Η κάθε υπηρεσία έχει τα κόστη της

Όταν ψάχνουμε Dj, για οποιαδήποτε περίσταση (σχολικό χορό, εταιρικό event, party γεννεθλίων, dj γάμου, παιδικό party κ.ά.), είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι κάθε dj για να παρέχει τις υπηρεσίες του, έχει και τα διάφορα κόστη. Τόσο σε χρόνο, όσο και σε χρήμα. Ο χρόνος που θα ξοδέψει, δεν είναι μόνο αυτός για να παίξει στην εκδήλωσή σας, αλλά και αυτός που θα δαπανηθεί για να προετοιμαστεί, να βρει την κατάλληλη μουσική και να την οργανώσει με τον σωστό τρόπο. Τα κόστη του σε χρήμα είναι επίσης πολλά. Ο εξοπλισμός του (ακουστικά, ωτασπίδες, καλώδια, αντάπτορες, θήκες, midi controller, laptop, σκληροί δίσκοι, αξεσουάρ κ.ο.κ.) που πολλές φορές ο αριθμός που απεικονίζει την αξία τους είναι 4ψήφιος ή ακόμα και 5ψήφιος!

Σε συνέχεια των πάγιων εξόδων, υπάρχουν και τα λειτουργικά. Το επάγγελμα του Dj, μπορεί να μην έχει εδραιωθεί ακόμα στην αγορά, ωστόσο υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι επαγγελματίες που έχουν δημιουργήσει ατομική επιχείρηση ή ακόμα και εταιρεία. Κάτι τέτοιο σημαίνει επαγγελματική έδρα, λογιστικά και φορολογικά έξοδα και ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς κόστους λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Σε επόμενο άρθρο θα αναπτυχθούμε περισσότερο σε αυτόν τον τομέα, μιας και στην Ελλάδα του 21 αιώνα, θεωρείται από πολλούς «παράτολμο» να είναι κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας και μάλιστα με μόνη ενασχόληση το Djing.

Dj στη Θεσσαλονίκη
ενοικιάσεις ηχητικών

Κάθε υπηρεσία έχει την αξία της

dj θεσσαλονίκη τιμές thessaloniki prices new djs team

Όταν φτάνουμε σε σημείο να επιλέξουμε κάποιον Dj για την εκδήλωσή μας, όποιας μορφής κι αν είναι αυτή, οφείλουμε να αντιληφθούμε την αξία που ζητάμε από αυτόν. Με άλλα λόγια, να προσπαθήσουμε να τον φανταστούμε να παίζει στην εκδήλωσή μας, να είναι κοντά στο στυλ και τις απαιτήσεις μας, με απλά λόγια… να μας ταιριάζει!

Ποιό το νόημα να προσλάβουμε έναν ακριβό και πολύ καλό dj, αν εμείς θέλουμε κάτι ελάχιστα απαιτητικό, όπως πχ η μουσική κάλυψη ενός συνεδρίου; Ή το αντίθετο, να θέλουμε να καλύψουμε μια γαμήλια δεξίωση, όπου η αξία των επαγγελματιών που θα την καλύψουν είναι απαραίτητη και να προσλάβουμε κάποιον Dj με χαμηλή τιμή; Το πιο πιθανό είναι η επιλογή μας να είναι καταστροφική! Στην πρώτη περίπτωση σε χρήμα, στη δεύτερη σε αποτέλεσμα.

Αφού καταλήξουμε, λοιπόν, στην αξία που έχει για εμάς ο Dj για την εκάστοτε εκδήλωση, πρέπει να κινηθούμε ανάλογα.

Κάθε έξοδο είναι επένδυση

Μπορεί να φαντάζει οικονομικός όρος, αλλά πράγματι με κάθε έξοδο που κάνουμε, δημιουργούμε μία επένδυση, έχοντας απώτερο σκοπό να καλύψουμε μία ανάγκη μας. Στην προκειμένη περίπτωση, την ανάγκη μας για μουσική σε μία εκδήλωση που διοργανώνουμε.

Αν, λοιπόν, αναζητούμε να καλύψουμε μία εκδήλωση με μουσική από Dj, αυτό που δεν πρέπει σίγουρα να ξεχνάμε είναι κατά πόσο θα έχουμε απόδοση της επένδυσής μας. Με άλλα λόγια… αν θα έχουμε το αποτέλεσμα που ψάχνουμε από τον Dj που σκεφτόμαστε να προσλάβουμε.

dj θεσσαλονίκη τιμές thessaloniki prices new djs team

Είναι vs Φαίνεσθαι

Όλοι οι Dj προσέχουν ιδιαίτερα την εικόνα τους. Λίγοι είναι αυτοί που φροντίζουν στον ίδιο βαθμό και την ουσία. Για να εξηγήσουμε, στα πλαίσια της έρευνας αγοράς για Dj στη Θεσσαλονίκη που θα κάνετε, θα βρείτε πολλά ωραία site, ωραίες φωτογραφίες, video, λογότυπα κτλ. Ωραία και φαντασμαγορικά στοιχεία που είναι εκεί για να υπηρετούν τον σκοπό τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να δημιουργούν εντυπώσεις! Όταν και μόνο όταν αυτές οι εντυπώσεις ισχύουν στην πραγματικότητα, θα έχετε βρει τον κατάλληλο!

Ένα μικρό extra tip: ψάξτε για online reviews ή προσωπικές συστάσεις! Μέσα από κριτικές άλλων πελατών θα μπορέσετε να ταυτιστείτε ή όχι με τον επαγγελματία που σκοπεύετε να προσλάβετε για την εκδήλωσή σας.

Το κέρδος δεν είναι πάντα αυτοσκοπός

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο, το Djing να αντιμετωπίζεται ακόμα και από κάποιους Djs σαν hobby. Σε αυτή την περίπτωση θα βρείτε ερασιτέχνες dj που μπορεί ακόμα και να μην χρεώσουν ή να χρεώσουν ελάχιστα για τις υπηρεσίες τους. Αναλογιστείτε τη σημασία που έχει για εσάς και την εκδήλωσή σας η μουσική και αποφασίστε αν θέλετε ή όχι έναν χομπίστα να αναλάβει ένα τόσο σημαντικό (ή και όχι!) στοιχείο της εκδήλωσής σας.

Ελπίζουμε οι παραπάνω συμβουλές να είναι ότι χρειάζεστε για να πάρετε την ορθότερη απόφαση όταν ψάχνετε για dj και τις τιμές τους. Ακολουθώντας αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είστε πιο σίγουροι για την επιλογή που θα κάνετε!

Εάν ενδιαφέρεστε για έναν άριστο επαγγελματία Dj της new djs’ team να καλύψει την εκδήλωσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Μας χρειάζεστε ;

Στείλτε μας την άποψη σας ή ζητήστε την πρότασή μας. Για κάθε σας απορία είμαστε εδώ.

By | 2020-02-07T17:54:52+00:00 Φεβρουάριος 7th, 2019|blog απόψεις, Συμβουλές, Υπηρεσίες Dj|