Θεματικά Party 2021-01-27T14:18:43+00:00
karaoke party

Karaoke Party

Ο αξιόπιστος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την μεγάλη συλλογή τραγουδιών και το προσωπικό που αποτελείται από Επαγγελματία Dj, Ηχολήπτη και Παρουσιάστρια σας εγγυώνται μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση!

disco latin party

Disco Latin Party

Παλιές κλασσικές αλλά και νέες μουσικές επιτυχίες σε συνδιασμό με Special Light Show και ειδική διακόσμηση με Disco Ball θα δημιουργήσουν την κατάλληλη retro ατμόσφαιρα.

dj θεσσαλονίκη deck

Double Deck Video Mix

Ότι πιο εντυπωσιακό υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα των club events.

RnB live performance

Το event περιλαμβάνει έναν εξειδικευμένο Dj σε αυτό το είδος που θα καλύψει κάθε σας απαίτηση. Ταυτόχρονα ο MC θα παρουσιάζει το show και θα ανεβάζει την διάθεση στα ύψη με freestyle. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα συνοδείας του live perfomance με ένα ατομικό ή ομαδικό dance show.

Oriental Show

Ανατολίτικες μουσικές, live darbuka show και μεθυστικές παρουσίες να λυκνίζονται σε Oriental ρυθμούς εξασφαλίζουν το εισητήριο για τις 1000 και μία νύχτες. Το πακέτο περιλαμβάνει έναν dj που θα αναλάβει την μουσική επένδυση, χορεύτριες και darbuka show (τουμπερλέκι) που θα συνοδεύει τόσο το dj set όσο και τις χορεύτριες.

paidiko party

Παιδικό Party

Αναλαμβάνουμε το ιδανικό πάρτυ για τον μικρό μας φίλο. Περιλαμβάνει Dj, ηχητική κάλυψη, διασκεδαστές, διακόσμηση με μπαλόνια και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε απαραίτητο για την σωστή και ευχάριστη διεξαγωγή του party.

Μας χρειάζεστε ;

Στείλτε μας την άποψη σας ή ζητήστε την πρότασή μας. Για κάθε σας απορία είμαστε εδώ.