Dj στη Θεσσαλονίκη,

μία… πονεμένη ιστορία!
Dj στη Θεσσαλονίκη

Dj στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο βράδυ, Λαδάδικα. Ένας πανικός στα σοκάκια από τον πολύ κόσμο! 18χρονοι φοιτητές από τη μία, 50άρηδες επιχειρηματίες από την άλλη. Και κάπου ανάμεσα οι υπόλοιποι με τις ενδιάμεσες ηλικίες.

Όλοι όμως με ένα κοινό σκοπό, να διασκεδάσουν!

Μουσικές, χορός, φαγητό, ποτό, διασκέδαση ξεχειλίζουν από παντού. Όλα ξεκινούν με το πρώτο play που θα πατήσει ο Dj! Και εκεί είναι που αρχίζει ο «πόνος» αυτής της μικρής, αλλά ουσιώδους ιστορίας. Ο Dj (και όχι μόνο οι Dj στη Θεσσαλονίκη!) έχοντας περάσει μία ημέρα γεμάτη μουσική, ταξινόμηση, δημιουργία playlist και επεξεργασίας αυτών, επαγγελματικά κυρίως ραντεβού με στόχο την δικτύωση και την προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη, έρχεται στο μαγαζί να πιάσει δουλειά. Ξεκινάει λοιπόν με τα χαλαρά του τραγουδάκια, μέχρι να «πέσει δουλειά» που λέμε. Κάπου στις 12-1 το βράδυ, τα περισσότερα μαγαζιά ήδη γεμάτα, ξεκινά το party! O Dj ακάθεκτος αποδεικνύει κάθε 3 λεπτά ότι αξίζει αυτή τη δουλειά, τόσο στους θαμώνες, όσο και στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύονται. Και πάλι τα 3 λεπτά ίσως είναι και υπερβολή. Σε πολλά μαγαζιά αυτός ο χρόνος μειώνεται σε δευτερόλεπτα (!), και σε κάποια σημεία του προγράμματος και σε μονοψήφιο αριθμό μάλιστα!

Dj στη Θεσσαλονίκη | new djs' team BLOG

Η νύχτα προχωρά, ο κόσμος διασκεδάζει και έρχεται η στιγμή που ΕΣΥ θα πας στον Dj να ζητήσεις μία «παραγγελιά». Εκεί ακριβώς είναι και το σημείο που ο Dj «πονάει» περισσότερο. Αν του ζητήσεις κάτι σχετικό με το υπόλοιπο πρόγραμμα, τότε λογικό είναι να το εντάξει, εάν το κρίνει θεμιτό, σε αυτό. Όταν όμως του ζητάς κάτι το οποίο είναι τελείως εκτός από τα δεδομένα που έχει εκείνη τη στιγμή (συγκεκριμένο μαγαζί με συγκεκριμένη μουσική ταυτότητα, συγκεκριμένος κόσμος, συγκεκριμένες ηλικίες, ώρα, διάθεση του κοινού κλπ, που θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο), τότε οφείλεις να δείξεις κατανόηση στον επαγγελματία και φυσικά να τον εμπιστευθείς, γιατί -πίστεψέ με- για να βρίσκεται εκεί, κάτι παραπάνω ξέρει! Ακόμα κι αν είσαι συνάδελφος, δεν μπορείς να μπεις στιγμιαία (και μόνο) στο μυαλό του Dj και να του υποδείξεις τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινηθεί το πρόγραμμα. Αν πάλι δε, έχεις γούστα τελείως εκτός ορίων τουλάχιστον δείξε την απαραίτητη χαλαρότητα στην παραγγελιά σου και άσε να εννοηθεί ότι ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να ακούσεις το κομμάτι που ζητάς. Φαντάσου να πας σε ένα Ελληνάδικο και να ζητήσεις από τον Dj να βάλει (ακόμα και για πλάκα) ένα Heavy Metal κομμάτι… (ή κάποια παρόμοια περίσταση τέλος πάντων).

Η δουλειά του Dj στη Θεσσαλονίκη και ότι αυτό συνεπάγεται…

Ο Dj είναι εκεί για να σου δώσει την δυνατότητα να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Χωρίς να ανησυχείς για τον τρόπο με τον οποίο παίζει ή για τα κομμάτια τα οποία επιλέγει. Δείξε την απαραίτητη κατανόηση σε αυτό και αφέσου στην υπηρεσία που αγοράζεις εκείνη τη δεδομένη βραδιά. Αν δεν σου αρέσει, αρκέσου στην επιλογή που έχεις να μην τον ξαναεπιλέξεις για την διασκέδαση σου, είτε αυτόν τον συγκεκριμένο Dj, είτε το μαγαζί που τον εμπιστεύεται, γιατί προφανώς, τα γούστα σας δεν ταιριάζουν!

Όλοι εμείς οι Dj από ένα στάδιο εμπειρίας και πάνω, γνωρίζουμε πως δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Εμείς το σεβόμαστε. Εσύ;

Και επειδή είμαστε οπτικοί τύποι, σου παραθέτουμε όλη την ουσία του άρθρου, συμπιεσμένη, στα παρακάτω βίντεο, από τα οποία και εμπνευστήκαμε:

Αν ακόμα μας συμπαθείς και σκέφτεσαι να διοργανώσεις κάποια εκδήλωση, party, event η οποιοδήποτε άλλο happening, όπου θα χρειαστείς κάποιον επαγγελματία Dj να σε απαλλάξει από το άγχος της μουσικής επένδυσης και της ροής της διασκέδασης, επικοινώνησε μαζί μας!

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο παράξενες απαιτήσεις σου! Μόνο που έφτασες μέχρι αυτό το σημείο του άρθρου σε λατρεύουμε ήδη!

By | 2018-10-19T22:31:31+00:00 Οκτώβριος 19th, 2018|blog απόψεις, Latest Articles, Υπηρεσίες Dj|