"wdjc

Μας έδωσε τη δυνατότητα να λάβουμε συσσωρευμένη πληροφόρηση και γνώση, απολύτως εξειδικευμένη όσον αφορά στα δεδομένα του επαγγελματικού μας κλάδου από αξιόλογους ομιλητές. Οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και εικόνας του συνεδρίου όσο και σε επίπεδο ουσιαστικού περιεχομένου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές, χορηγούς και υποστηρικτές του Συνεδρίου που ΠΙΣΤΕΨΑΝ σε αυτό και το έκαναν πραγματικότητα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα!

"wdjc

Ήταν ιδιαίτερή η τιμή μας και πολύ μεγάλη χαρά και τύχη να συμμετέχουμε, βρισκόμενοι ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, είτε επρόκειτο για ομιλητές, είτε άλλους συνέδρους με τους οποίους ανταλλάξαμε απόψεις και στρατηγικές με στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών-εμπειριών που προσφέρουμε σε όλους όσους μας εμπιστεύονται για τις εκδηλώσεις τους. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο "όπλο" με το οποίο έχουμε εφοδιαστεί και φέρουμε μαζί μας, μετά την παρουσία μας στο WDJC.

"wdjc

"wdjc

Θέτουμε σαν στόχο την απόλυτη εφαρμογή όλων όσων λάβαμε μέχρι το επόμενο μας ραντεβού το Μάρτιο του 2018 για το επόμενο Εθνικό Συνέδριο Wedding Dj!

"wdjc

Επίσης, ευχαριστούμε πάρα πολύ τους διοργανωτές για την τιμή που μας έκαναν με την βράβευσή μας για την απόδοσή μας σαν επαγγελματίες την περασμένη season! Δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερες βραβεύσεις και διακρίσεις τις χρονιές που έρχονται!

#wdjconvention #2k17 #newdjsteam

By | 2018-07-09T19:01:46+00:00 Μάρτιος 29th, 2017|Χωρίς κατηγορία|