To Τμήμα Service για τους Dj στη Θεσσαλονίκη μεγάλωσε!

dj θεσσαλονίκη τμήμα service

Στη new djs’ team εκτός από υπηρεσίες Dj στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε και πολλές υπηρεσίες προς επαγγελματίες/Dj, μία από αυτές είναι και το Tμήμα Service. Σχεδόν αμέσως μετά τη μετακόμισή μας στην νέα μας έδρα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, το επόμενο βήμα μας ήταν η αύξηση της δυναμικής του τμήματος αυτού. Προχωρήσαμε σχεδόν άμεσα, λόγω αυξημένης ζήτησης, στον διπλασιασμό του χώρου του εργαστηρίου με επιπλέον εξοπλισμό, υλικά και ανταλλακτικά, όπως και στην συνεργασία με επιπλέον τεχνικό για την άμεση επισκευή και αποκατάσταση των βλαβών που έχουμε προς επισκευή.

Η κίνηση αυτή θα έχει αποτέλεσμα την ακόμη πιο επαγγελματική προσέγγιση σε όλες μας της επισκευές και φυσικά στην ελάφρυνση του άγχους των πελατών Dj στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, μιας και ο χρόνος παράδοσης ελαχιστοποιείται αρκετά! Οποιουδήποτε επιπέδου κι αν είναι η βλάβη που θέλετε να επισκευάσετε, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον ανανεωμένο μας χώρο.

dj θεσσαλονίκη τμήμα service
dj θεσσαλονίκη τμήμα service
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης του δικού σας εξοπλισμού είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email στο service@newdjsteam.gr . Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την πορεία της αποκατάστασης της βλάβης και για την αρχική εκτίμηση κόστους.
By | 2019-01-10T19:32:50+00:00 Ιανουάριος 10th, 2019|Νέα, Υπηρεσίες για Dj|