07/03/2017

 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

H new djs’ team περήφανα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο πρώτο Wedding Dj Convention που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Μαρτίου 2017 στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Αθηναίς" στον Κεραμικό στην Αθήνα. Θα είναι μεγάλη μας τιμή σαν γραφείο εκδηλώσεων να βρισκόμαστε ανάμεσα στην elite των Wedding Djs και άλλων επαγγελματιών στον τομέα του Γάμου.

Η παρουσία πολλών ταλαντούχων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα αναπτύξουν πλούσια θεματολογία σε ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος αντικείμενα είναι ένα από τα πολλά στοιχεία του συνεδρίου που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, από τη στιγμή που μας ανακοινώθηκε. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι να λάβουμε όλη αυτή τη συσσωρευμένη γνώση επάνω στον τομέα που αγαπάμε περισσότερο από όλες τις δραστηριότητές μας, το Wedding Djing. Πλούσιο πρόγραμμα, ομιλίες, συζητήσεις, διασκέδαση, εμπειρίες, επαγγελματική δικτύωση και όχι μόνο θα γεμίσουν ένα απόλυτα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του https://wdjc.gr/

Αναμένονται τεράστιες αλλαγές στο χώρο του Wedding Djing στην Ελλάδα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα είμαστε εκεί κατά τη γέννησή τους!

 

Με ιδιαίτερη τιμή,

Πέτρος Μάλαμας

 

By | 2018-07-09T19:01:46+00:00 Μάρτιος 7th, 2017|Χωρίς κατηγορία|