Όλα ήταν υπέροχα στην 16η Expowedding! Γεμάτοι διάδρομοι από μελλόνυμφα ζευγάρια που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις από έμπειρους επαγγελματίες του Γάμου! 13-14-15 Ιανουαρίου 2018 το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο ήταν γεμάτο από προτάσεις για εφαρμογή για κάθε βαλάντιο σε όλους τους τομείς!

"Dj

Συναντήσαμε αρκετά ζευγάρια που ήθελαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε για την πιο ξεχωριστή νύχτα της ζωής τους! Συζητήσεις και ενημέρωση για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, από έναν Dj για Γάμο στη Θεσσαλονίκη, μέχρι μια εξεζητημένη ηχητική-οπτικοακουστική κάλυψη για έναν πολύ μεγάλο Γάμο σε νησί των Kυκλάδων!

Πολύ σημαντικό μέρος του τριημέρου ήταν φυσικά και η δικτύωση με πολλούς νέους επαγγελματίες όπως και η επανασύνδεση με παλαιότερους! Εποικοδομητικές συζητήσεις στο κυλικείο και στους διαδρόμους που γέμισαν τα μυαλά όλων με νέες ιδέες για προσωπική αλλά και συνολική εξέλιξη! 

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στους διοργανωτές από την Sop AdV για την άψογη δουλειά όπως και ένα ευχαριστώ στην Exposystem για την άριστη εξυπηρέτηση!

Viva Expowedding λοιπόν! Εις το επανειδείν!

 

#expowedding #expowedding2018 #newdjsteam 

By | 2018-07-09T19:01:46+00:00 Ιανουάριος 18th, 2018|Χωρίς κατηγορία|