Μετά από χρόνια εμπειρίας και τριβής μας με τον τομέα των εκδηλώσεων έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολύ "συνάδελφοι" οι οποίοι επιεικώς χαρακτηρίζονται ως ΗΜΙ-επαγγελματίες αν όχι ερασιτέχνες. Άνθρωποι που τυχαίνει να έχουν μία επαφή με τη μουσική, τον ήχο ή το φωτισμό και αμέσως αυτοαποκαλούνται επαγγελματίες εκδηλώσεων, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εφόδια σε γνώσεις και εμπειρίες που ξεχωρίζουν τους επαγγελματίες του είδους, όπως εμείς! 

Πολύ σημαντικό κριτήριο στην επιλογή της new djs’ team, είναι η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ που έχουμε σαν επαγγελματίες. Όλο μας το προσωπικό, από τον επικεφαλής μέχρι και τον πιο απλό βοηθό, κάνουμε αυτό το επάγγελμα και μόνο, χωρίς να ταλανιζόμαστε ανάμεσα σε δύο ή και τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, όπως κάνουν πολλοί από τους προαναφερθέντες ΗΜΙ-επαγγελματίες, που μπορεί να είναι και τελείως άσχετες μεταξύ τους! Διαλέξτε τη new djs’ team γνωρίζοντας πως έχετε να κάνετε με ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν και αγαπούν αυτό που κάνουν!

Εμπιστευθείτε την εκδήλωσή σας σε εμάς και αυτομάτως έχετε την εγγύηση του επαγγελματία που γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνει, πότε το κάνει και γιατί το κάνει. Πάντα με γνώμονα εσάς και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες σας. Μην αφήνετε στην τύχη τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία μιας εκδήλωσης, ασχέτως της βαρύτητας και της σημασίας της. Ακόμα και ένα "απλό" παιδικό party μπορεί να καταστραφεί, εάν ο Dj δεν είναι σωστά εφοδιασμένος με τις κατάλληλες μουσικές, τόσο σε επίπεδο τραγουδιών, όσο και σε επίπεδο γνώσεων στα τελευταία trends και radio hits.

Επιλέξτε τη new djs’ team εάν θέλετε να μείνετε ήσυχοι και να ξέρετε πως οτιδήποτε προκύψει θα αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα τελικά. Σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως πχ μία γαμήλια δεξίωση, πολλές είναι οι φορές που κάτι μπορεί να συμβεί εκτός προγράμματος, ακόμα και εν γνώση του πελάτη (αρκετές είναι οι φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο, πολύ απλά γιατί ο πελάτης ίσως θέλει κάτι το οποίο δεν είχε σιγουρέψει νωρίτερα). Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβίζει έναν επαγγελματία, ο οποίος οφείλει βάσει εμπειρίας να καλύψει το οποιοδήποτε κενό προκύψει και να μην αφήσει το παραμικρό παράπονο ακόμα και στον πιο "δύσκολο" και απαιτητικό πελάτη/καλεσμένο. Σαφώς, σκοπός μας είναι να επικοινωνούμε όσο πιο κοντά γίνεται με τον πελάτη εξαρχής και να προγραμματίζουμε ει δυνατόν τα πάντα! Φυσικά, ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που πρέπει να καλύψουμε οποιαδήποτε κενά δημιουργηθούν στην ομαλή ροή της εκδήλωσης.

Μην διαπραγματεύεστε την ποιότητα στην ομαλή διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσής σας!

Επιλέξτε τους επαγγελματίες! Επιλέξτε τη new djs’ team!

By | 2018-07-09T19:01:46+00:00 Φεβρουάριος 21st, 2017|Χωρίς κατηγορία|