Ο Αύγουστος του 2014 ήταν ένας μήνας με πολλές όμορφες στιγμές για κάθε ζευγάρι που μας προτίμησε και απόλαυσε αρκετές και ποιοτικές στιγμές διασκέδασης! Οι χόροι που μας φιλοξένησαν ήταν πολλοί και διάφοροι.

"Επιδαπέδια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν ανεπανάληπτες σε όλους τους τομείς! Χορός, κέφι, τραγούδι, διασκέδαση, εξοπλισμός, μουσικό πρόγραμμα, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα ήταν τα στοιχεία εκείνα που απογείωσαν όλες τις εκδηλώσεις στα ύψη!

"live

Τα επιδαπέδια πυροτεχνήματα και οι βουτιές στην πισίνα του Κτήμα Λίκνο (Λευκοχώρι, Θεσσαλονίκη), ο συνδιασμός Dj, Ορχήστρας, φωτισμού πίστας και πυροτεχνημάτων στο Κτήμα Περέκ (Σουρωτή, Θεσσαλονίκη), το ηπειρώτικο παραδοσιακό πρόγραμμα με Dj και οι ρομποτικές κεφαλές σε γάμο στο Ambassador Hotel (Πλαγιάρι, Θεσσαλονίκη) και οι απίστευτες φιγούρες των καλεσμένων στο χορό στο Paradise Hall (Φίλυρο, Θεσσαλονίκη) ήταν ορισμένες απο τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε καθόλη τη διάρκεια αυτού του μήνα.

"dj

"Dj

Μετά από όλα αυτά νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύθηκαν και φυσικά σε όλους εκείνους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την αδιάλειπτη παρουσία τους στην πίστα!

By | 2018-07-09T19:01:44+00:00 Σεπτέμβριος 4th, 2014|Χωρίς κατηγορία|