Το περασμένο διάστημα καθ’όλη την περίοδο του εορτασμού της Αποκριάς 2014 ζήσαμε στιγμές εκπληκτικές και αξέχαστες. Από την Τσικνοπέμπτη 20/02 έως και την Κυριακή της Αποκριάς 02/03, προστέθηκαν στον ενεργητικό μας ακόμα περισσότερα και επιτυχημένα events. Σχολικά party, Disco – Latin Party και φυσικά τα καθιερωμένα πια Karaoke Party είχαν την τιμητική τους. Νέες εμπειρίες, πολλές νέες συνεργασίες και φυσικά ακόμα περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμός για το μέλλον, είναι ο απολογισμός μας.

"Ένα

Απο πλευράς μας, το μόνο που μένει, εκτός από την μεγάλη κούραση, είναι η ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για οργανωμένη και επαγγελματική προσέγγιση σε ότι αναλαμβάνουμε, με γνώμωνα πάντα ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις σας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς και χώρους που μας εμπιστεύθηκαν, όπως: Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης – Τμήμα Πολιτισμού, Σύλλογος Γονέων 105ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Γονέων 2ου Γυμνασίου Συκεών, Σύλλογος Γονέων 1ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης και αρκετά cafe / bar / club που μας τίμησαν με την προτίμησή τους για τη διοργάνωση διάφορων happenings.

Ελπίζουμε η περίοδος που διανύουμε να σταθεί αρκετά ανοικοδομιτική ώς προς την αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση για να επιτύχουμε με το ίδιο και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα τις μελλοντικές μας δραστηριότητες. Το βλέμα πλέον εστιάζει στην εορταστική περίοδο του Πασχα 2014 (20/04) και φυσικά στην μεγάλη καλοκαιρινή περίοδο (Μάιος-Σεπτέμβριος) οπότε θα έχουμε και την ευκαιρία να προβάλλουμε σε ακόμη μεγαλύτερο φάσμα το κύκλο εργασιών μας, σαν ομάδα διοργάνωσης, μουσικής – ηχητικής – οπτικοακουστικής κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων. Ως τότε σας περιμένουμε να γνωριστούμε απο κοντα και να συζητήσουμε μαζί το ενδεχόμενο συνεργασίας για οτιδήποτε έχετε οραματιστεί και θέλετε να πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

By | 2018-07-09T19:01:43+00:00 Μάρτιος 4th, 2014|Χωρίς κατηγορία|